Uitnodiging ledenvergadering en thema avond V.D.E op 18 april in het Het Bestegoed

De VDE opent de deuren voor alle Elstenaren!

De Vereniging Dorpsbelangen Elst wil de spreekbuis zijn naar de gemeente namens alle bewoners van Elst en nodigt hierbij alle Elstenaren uit om woensdag 18 april naar de openbare vergadering in het Bestegoed te komen!

Woensdag 18 april is de jaarlijkse ledenvergadering van de VDE. Het eerste deel is het huishoudelijke deel voor de leden, aanvang 19.30 uur. Na de pauze , om 20.15 uur is de vergadering openbaar en de VDE nodigt alle Elstenaren uit om dan aan te schuiven.
“We willen dat onze adviezen aan de gemeente en politiek een weerspiegeling is van alle bewoners uit Elst”, zegt Willem van Ommeren, voorzitter van de VDE.

In het tweede deel wordt het concept werkplan van de VDE gepresenteerd aan de bewoners van Elst. Onderwerpen die o.m. aan de orde komen zijn: het centrumplan, het oude dorpshuis en de herinrichting van Het Bestegoed.
Bewoners kunnen hun ideeën hierover geven en ook met andere onderwerpen komen die zij belangrijk vinden voor Elst.
Ook de (nieuwe) raadsleden worden uitgenodigd om hen in de gelegenheid te stellen direct van de bewoners te horen wat zij belangrijk vinden voor hun dorp.

Heeft u ideeën hoe Elst leuker en beter kan worden? Kom dan 18 april naar de vergadering van het VDE in Het Bestegoed! De koffie staat klaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.